Pakken

Pakken bij De Lange Menstore

Wij bieden je een ruime keuze in pakken, voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden. Elk seizoen houden wij rekening met de nieuwste kleuren, trends en pasvormen. Op deze manier kunnen wij je optimaal helpen bij het aanschaffen van een nieuw pak. Onze collectie bestaat uit merken als Roy Robson, Eduard Dressler, Strellson en Subliem. Ook bieden wij je nog meer opties met ons maatwerk.

Roy Robson

Met Roy Robsen bieden wij je een uitgebreide collectie mix & match pakken. Verschillende maten jasjes en broeken kunnen gecombineerd worden. Door de verschillende pasvormen is er altijd een goedzittend pak te vinden!

Eduard Dressler

Eduard Dressler is een Duitse leverancier met een uitstekende pasvorm. Zowel mix & match als geheel. De echte kenner ziet dat Eduard Dressler enkel werkt met de meest hoogwaardige stoffen.

Strellson

In onze collectie onderscheidt Strellson zich door de slanke, hippe pasvorm. Dit maakt het pak ideaal voor de jonge, moderne man die goed gekleed de deur uit wil gaan.

Subliem

Subliem kenmerkt zich met een unconstructed maakwijze, waardoor het heel licht in dragen is. Dit komt het comfort ten goede en zorgt direct voor een meer casual look.