Naar boven

Cadeaus voor de feestdagen

De leukste cadeaus vind je bij De Lange Menswear in Huizen


Bij ons in Huizen slaag je zeker voor een waardevol cadeau voor de feestdagen. We hebben een enorm groot assortiment aan accessoires en gadgets in huis voor een uitgebreide keuze. Maar ook een shirt, sweater of coltrui doet het goed als cadeau. Kom je er niet uit? Dan hebben we cadeaubonnen van verschillende bedragen zodat de gelukkige ontvanger zelf iets moois in onze winkel kan komen uitzoeken. Je ziet het, mogelijkheden te over.

Handschoenen, mutsen en natuurlijk sjaals


Een gewaardeerd cadeau voor de feestdagen. Als de dagen kouder worden grijp je niet graag mis in de halkast. Nieuwe jas, geen bijpassende handschoenen? Kortom, verras je lief, vader, opa of wie dan ook met een nieuwe sjaal, een warme muts of fijne hanschoenen. We hebben ze van verschillende topmerken en in verschillende prijsklasses. Onze handen even lenen voor het bepalen van de maat? Geen probleem natuurlijk ;). 

Calvin Klein of A-DAM underwear

Niet leuk om zelf te kopen, des te leuker om te krijgen. En je kunt ook nog eens losgaan in kleur en grappige ontwerpen. De boxers en shorts van Calvin Klein en van A-DAM underwear staan er om bekend dat ze duurzaam zijn en dus lang fijn dragen. Ze blijven mooi ook na vele keren wassen en ze behouden hun pasvorm. We hebben ze in verschillende verpakkingen, dus je kiest gewoon je eigen favoriet uit. Kijk trouwens ook eens bij ons Pockies assortiment.

Een mooie tas van O My Bag of Mutsaers

Mutsaers is een Brabants bedrijf dat onder andere een prachtige dokterstas met kliksluiting heeft ontworpen. Echt een eyecatcher. En de dames van het Amsterdams O My Bag maken tassen van gebruikt leer. De tassen worden duurzaam en verantwoord gemaakt in India. Niet alleen een mooi cadeau, maar dus ook doordacht. Lifestyle producten zoals Avolt Square 1

Echt een gadget voor liefhebbers. De stekkerdoos van Avolt Square 1. Niet alleen functioneel met o.a. een heel zware magneet, maar ook van een heel mooi Scandinavisch design. Deze Avolt Square 1 oet je echt even komen bekijken. En natuurlijk koop je bij ons de leukste portefeuilles en secret wallets van Secrid, de mooiste herenarmbandjes van Josh en luchtjes en parfums van o.a. Panama en Salentum.