Naar boven

Maatwerk

Maatwerk voor iedere man


Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Van overhemden tot een volledig kostuum maken wij voor elke vraag, elke pasvorm en elke gelegenheid de mooiste maatwerkstukken. Maar ook jeans kunnen wij volledig voor u customizen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, dus kom zeker langs voor een vrijblijvend goed advies.

Customized Jeans


Jeans zijn gemaakt voor ultiem draagcomfort. Hoe fijn is het dan als voor elke pasvorm, elk silhouet en elke wens een customized jeans beschikbaar is. Wij maken ze op maat en geheel naar de stijl die u zoekt. De mogelijkheden zijn zeer divers. Kom zeker eens vrijblijvend langs om naar alle mogelijkheden te informeren. We vertellen er u graag over.
 

Trouwpakken geheel naar eigen invulling


Bij De Lange Menswear geloven we erin dat je op de belangrijkste dag van je leven je helemaal jezelf moet voelen. En dus je ook helemaal moet kleden naar je eigen smaak en persoonlijkheid. Wij maken al decennia de mooiste trouwpakken. Helemaal afgestemd op jouw wensen en jouw pasvorm.

Eigenzinnige pakken van de beste stoffen. Bijzondere pakken met een heel eigen persoonlijk tintje. Elegante pakken van de mooiste materialen. We kennen alle mogelijkheden en weten onze klanten ook nog vaak te verrassen. Trouwen volgens De Lange Menswear noemen we dat.

Trouwschoenen met een persoonlijk kunstwerk of tekst


Geweldig en opvallend op de trouwdag en een herinnering voor erna. Trouwschoenen die gepersonaliseerd zijn met tekst en afbeelding, naar uw wens. 

Corona: de komende weken gewoon open voor maatwerk


Ook in deze spannende en uitdagende weken werken wij gewoon door aan ons maatwerkspecialisme. Onze winkel is zeer ruim en we houden ons zeer strak aan de hygiënemaatregelen. Ook hebben wij uitgebreide opties om op afspraak te komen. Bel ons daarvoor op 035 - 526 0991 of stuur een berichtje naar 06 - 53 472 847.