Naar boven

Onze Winkel

De Lange Menstore in Huizen | Altijd goed gekleed

Al sinds 1896 staan de heren in Huizen er mooi op. Toen al stond een persoonlijk en deskundig advies bij De Lange Menstore voorop en bestond de collectie uit het beste dat er in de mannenmode te koop was. 

Generaties later weet Huizen en omgeving De Lange Menstore nog steeds te vinden. Voor een uitgebreide collectie casual en formal wear. Van de absolute topmerken in de mode. En voor het persoonlijke en kundige advies. Voor je duurzame keus ben je bij ons aan het juiste adres.

Ook voor de leukste cadeaus kun je gedurende het hele jaar terecht bij ons in Huizen. Secrid wallets, de ondermode van Calvin Klein, A-DAM en Pockies, lifestyle gadgets zoals de Avolt Square 1. Al die leuke cadeaus voor je man, broer, vader, opa of misschien wel voor jezelf. Je vindt ze bij ons!


Onze merken

 

Persoonlijkheid en durf laat je zien met je kleding


Als geen ander weten Geeske en Gert Jan en hun deskundige medewerkers dat kleding niet alleen functioneel is, maar ook iemands persoonlijkheid weerspiegelt en net voor dat stukje meer zelfvertrouwen zorgt. En als geen ander kennen zij de collecties en weten uit de verschillende merken de beste outfits samen te stellen.

Extra comfort bij het thuiswerken


Kleding is steeds beter draagbaar. Nieuwe stoffen, afwerkingen en modellen zorgen ervoor dat kleding meebeweegt met je lichaam, ook bij langer zitten nog lekker voelt en niet afknellen. Kijk voor zeer comfortabele kleding, die extra erg geschikt is voor thuiswerkers, eens bij de merken Les Deux, Strellson en Seven Dials. Veel lekkere pantalons en chinos met stretch kwaiteit en fijne jogstoffen. 

Grote collectie met de beste merken


Bij ons kun je terecht voor de bekendere merken als Blue Industry, Calvin Klein, Desoto, Olymp en Profuomo. Maar ook de exclusievere merken als Circolo, Guiseppe Valenza en Kent & Curwen vind je in onze bijzonder uitgebreide collectie. Voor elke gelegenheid en elke mood vind je bij ons de bijpassende outfit. Van top tot teen, met accessoires, schoenen, dassen, tassen, sokken en sieraden.