Naar boven

Onze Winkel

De Lange Menstore in Huizen | Altijd goed gekleed

Al sinds 1896 staan de heren in Huizen er mooi op. Toen al stond een persoonlijk en deskundig advies voorop en bestond de collectie uit het beste dat er in de mannenmode te koop was. 

Generaties later weet Huizen en omgeving De Lange Menstore nog steeds te vinden. Voor een uitgebreide collectie casual en formal wear. Van de absolute topmerken in de mode. En voor het persoonlijke en kundige advies.


Onze merken

 

Persoonlijkheid en durf


Als geen ander weten Geeske en Gert Jan en hun deskundige medewerkers dat kleding niet alleen functioneel is, maar ook iemands persoonlijkheid weerspiegelt en net voor dat stukje meer zelfvertrouwen zorgt. En als geen ander kennen zij de collecties en weten uit de verschillende merken de beste outfits samen te stellen.

Onze grote collectie met de beste merken


Bij ons kun je terecht voor de bekendere merken als Blue Industry, Calvin Klein, Desoto, Olymp en Profuomo. Maar ook de exclusievere merken als Circolo, Guiseppe Valenza en Kent & Curwen vind je in onze bijzonder uitgebreide collectie. Voor elke gelegenheid en elke mood vind je bij ons de bijpassende outfit. Van top tot teen, met accessoires, schoenen, dassen, tassen, sokken en sieraden.